Dæk og fælge der passer dig og din bil!

Dækservice

Dækservice finder man mange steder. Der er mange steder de udfører dækservice - faktisk kalder de fleste steder der laver dækservice sig for dækcentre. Dækcentre er steder hvor de er eksperter i at skifte dæk og fælge, give gode råd om dæk og fælge og naturligvis kan de også skaffe de dæk og fælge der passer til netop din bil.

Dækservice er altså noget der oftest ydes på et dækcenter. Kig under "Dækcenter" for at se mere om dette. At få serviceret sine dæk og fælge er en god ide, da det gælder om bilens sikkerhed. På en dækcenter kan de tjekke at dækkene er som de skal være og gove dig gode råd omkring valg af sommerdæk, vinterdæk eller helårsdæk.

Rengøring af dæk

Hvad man også kan kalde dækservice er rengøring af dækkene. Det er vigtigt at holde sine dæk rene inden de gemmes væk for sommeren/vinteren. Inden man fx gemmer sine sommerdæk væk vinteren over, så er det smart at fjerne skidt og småsten som sidder fast i dækmønsteret. Vask også gerne dække inden de gemmes væk – det samme gælder naturligvis fælgene de sidder på. Generelt er det rigtig smart at passe godt på sine dæk, da det er med til at få dem til at holde længere.

Dæk på en række

Vinterdækkene skal naturligvis også renses og vaskes før de gemmes væk. Her er det specielt en god ide at bruge vand og sæbe, da det fjerner eventuelle saltrester.Find dækservice

Dækservice ydes som nævnt hos dækcentre. Der er mange dækcentre landet over og der har oftest gode tilbud på dækservice, nye dæk, nye fælge osv. Dækcentrene er ofte en del af en større kæde, men der findes også masser af lokale dækcentre. Af større dækcentre kan fx nævnes: QuickPot, FirstStop, BigWheels, SDS dækcentre... Se mere om dækcentre her...

Dækcenter
  Dæk og fælge - mænd og dæk
Sitemap, copyright 2010, Om Daek-og-faelge.dk, Persondatapolitik