Dæk og fælge der passer dig og din bil!

Alufælge

Alufælge fås i alle afskygninger og i alle prisklasser. Alufælge er seje og får bilen til at se godt ud. Et par seje alufælge er bare sagen, men man skal bare huske på at de ofte også koster en del penge. Så er det prisen man tænker på, så er et par stålfælge måske det man skal gå efter.

Der er masser af steder at købe alufælge. Alufælge har de hos alle dækcentre, i bil tilbehørs butikker, hos bilforhandlere mm. Der er ofte gode tilbud at hente på at par alufælge, hvis man kigger sig lidt om på nettet.

Alufælge ar naturligvis primært lavet af aluminium og de fås i alle typer. Typisk er alufælge ekstraudstyr hvis man køber en ny bil. Men alufælge får ofte også bilen til at se sejere ud og man kan få fx lavprofildæk til alufælgene.Seje alufælge

Hvor køber man alufælge

Tag et kig på nettet efter billige alufælge, dækcentre har ofte tilbud på disse. Ellers er T Hansen eller andre biludstyrs forhandlere et godt bud. Der er næsten altid et godt bud på at sæt alufælge. Men vær opmærksom på at alufælgene skal passe på netop din bil, så tjek hvilke mål fælgene skal have for at de passer til din bil.

guldfarvet fælg
  Dæk og fælge - mænd og dæk
Sitemap, copyright 2010, Om Daek-og-faelge.dk, Persondatapolitik