Dæk og fælge der passer dig og din bil!

Billige dæk

Billige dæk er der masser af - men du skal være opmærksom på kvaliteten af dækkene. En ting er kvalitetsdæk der er sat på tilbud og et andet er dæk der bare er i dårlig kvalitet (og derfor er billige). Billige dæk findes lettest via internettet - surfer man en tur kan man hurtigt finde dækcentre osv. der har tilbud på gode dæk. Butikker som T-hansen har også tit gode tilbud på gode dæk.

Det er selvfølgelig svært at vi vide om dæk er af en god kvalitet - men er et par nye dæk mistænkeligt billige, så er kvaliteten nok også derefter. EN god ide er at gå efter kendte dækmærker og snakke med fx et dækcenter om hvilke dæk der er gode. En anden god mulighed er at se om fx FDM eller andre organisationer/foreninger har lavet uvildige tests af dæk - på den måde kan man se hvilke billige dæk der er de bedste.

Farvede dæk

Billige dæk - brugt

Billige dæk kan også findes brugt. Søger man fx på Den Blå Avis eller andre brugtmarkeder, kan man være heldig at finde et par billige dæk. De er oftest lettere brugte, men hvis de er i god stand og der er meget slidmønster tilbage på dækkene, er der ingen grund til ikke at købe brugte billige dæk. Men igen – før du køber billige dæk, skal de tjekke om kvaliteten af dækkene er gode. Spørg dig for, søg på internettet og find ud af om ikke der er lavet nogle tests af de dæk du ser på.


FDM tester ofte dæk – du kan se deres seneste dæk tests her: www.fdm.dk/daektestDæk på en række
  Dæk og fælge - mænd og dæk
Sitemap, copyright 2010, Om Daek-og-faelge.dk, Persondatapolitik