Dæk og fælge der passer dig og din bil!

Bilfælge

Bil fælge findes i to typer: alufælge og stålfælge. Bil fælge af de to typer anvendes oftest på to forskellige årstider - dvs. stålfælge er typisk i brug om vinteren og om sommeren er det alufælgene der anvendes. Der er selvfølgelig også mange der bruger en af de to bil fælge typer hele året. Grunden til at mange ikke bruger alufælge om vinteren, er for at skåne dem for vejsalt. Stålfælge ser ikke helt så smarte ud som alufælge men de kan gøres noget pænere med et sæt hjulkapsler.

Der findes et hav af fælge til biler. Når man skal vælge fælge til bilen er det naturligvis vigtigt at fælgen passer til ens bil - dvs. at hullerne til skruerne i fælgen skal passe til hullerne på bilen og selve centreringshullet i fælgen skal passe til bilens.

guldfarvet fælg

Bil fælge fås i mange typer og mærker. For at få den bedste vejledning og det største udvalg, kan man starte med at surfe en tur på internettet og se hvad der er af muligheder. Derefter kan en tur til det lokale dækcenter være en god ide. Her kan de vejlede dig i præcis hvilke fælge der passer til din bil og hvilke muligheder der er. Dine bil fælge skal jo passe til din bil, din stil og din pengepung.Stålfælge
  Dæk og fælge - mænd og dæk
Sitemap, copyright 2010, Om Daek-og-faelge.dk, Persondatapolitik