Dæk og fælge der passer dig og din bil!

Dækcenter

Et dækcenter er et godt sted at starte hvis man skal have nye dæk :-) Der findes mange dækcentre i Danmark. På et dækcenter har du styr på præcis hvilke dæk der passer til din bil og de kan rådgive dig om hvilke dæk du skal vælge. Fx kan de på et dækcenter hjælpe med at vurdere om du har behov for at skifte til vinterdæk, om helårsdæk er sagen osv.

På dækcentrene har de naturligvis også fælge, alufælge, stålfælge der passer til din bil – og hvis ikke de har, kan de hurtigt skaffe det.

Dækcentre i Danmark

I Danmark er der mange dækcentre – nogle med egne afdelinger og nogle der samarbejder med værksteder rundt omkring i Danmark.
Af dækcentre kan fx nævnes: QuickPot, FirstStop, BigWheels, SDS dækcentre…
Der er også mange lokale dækcentre, på sydsjælland finder du fx: Byens Dæk og Autoservice
Du finder også en masse lokale dæk- og fælgmontører på Hjulskift.dkDækcenter

Hvorfor dækcenter?

Dette er kun nogle af de dækcenter der findes – der findes også masser af andre dækcentre, som ikke nødvendigvis er en del af en større kæde.

Det er oftest hurtigst og billigts at tage til et dækcenter. De er specialister i dæk og fælge og kan hurtigt skaffe de dæk og fælge du mangler.
De er også gearet til at skifte dæk og fælge hurtigt og dermed også til en billig pris i forhold til fx et værksted.

På værksteder ønsker de oftest ikke "bare" at foretage dækskift, da det er en lille opgave - og de vil oftest hellere have "rigtige" mekaniker opgaver hvor der skal laves noget på bilen. Netop derfor er det smart at tage til et dækcenter.  Dæk og fælge - mænd og dæk
Sitemap, copyright 2010, Om Daek-og-faelge.dk, Persondatapolitik