Dæk og fælge der passer dig og din bil!

Brugte dæk

Brugte dæk er naturligvis billigere end nye dæk. Når man køber bruget dæk og/eller fælge skal man naturligvis være opmærksom på hvilken stand de brugte dæk er i mm.

Brugte dæk og deres tilstand

Når man køber brugte dæk skal man se efter flere ting. For det første skal dækstørrelsen naturligvis være i orde – de skal passe til din bil!. Når det er på plads skal man specielt se efter hvor gamle dækkene er (er dækkene hårde og tørre er det oftest tegn på at de er for gamle). Derudover er slidmønsteret på dækkene vigtigt. Loven siger at der skal være minimum 1,6 mm slidmønster, men en god tommelfingerregel er at der er over 3 mm slidmønster. Slidmønster er naturligvis pga. sikkerheden – bilen skal kunne bremse sikkert, undgå udskridning og akvaplaning.

Så når du køber brugte dæk, så se efter: at dækstørrelse passer til din bil, at slidmønster er ok, at dækkene ikke er tørre/hårde. Derudover er det smart at se om dækkene fx er slidt skævt/uens – er de det, så lad være med at købe dem.Hvor køber man brugte dæk

Brugte dæk er helt klart lettest at finde på internettet eller i den Blå Avis. Her er der mange der sælger brugte dæk og fælge. Man skal være vågen når man køber brugte dæk – ovenstående råd er gode at følge når man begiver sig ud på fx www.dba.dk eller www. guloggratis.dk for at lede efter brugte dæk.

Brugte fælge

Køber man brugte dæk, er det smart at få fælge med - så undgår man også at skulle til at finde fælge samt montering på fælgene. Ved køb af brugte fælge skal man være opmærksom på at de ikke er skæve - og så er det også pænest hvis de ikke er for ridsede :-) Og man skal naturligvis også sikre sig at de kan sidde på ens bil. Man kan være ude for at skulle købe centreringsringe, hvis midterhullet i fælgen er for stor.
Brugte fælge er også til at finde på internettet og i den Blå Avis.Dæk på en række
  Dæk og fælge - mænd og dæk
Sitemap, copyright 2010, Om Daek-og-faelge.dk, Persondatapolitik