Dæk og fælge der passer dig og din bil!

Dæk online

Der er masser af dæk online - dæk online er ofte billigere end at købe dem hos fx et dækcenter. Online finder du både nye og brugte dæk og fælge. Der er mange steder å nette du finder dæk online. Vi har samlet en liste over flere af dem – du kan se listen længere nede på denne side.

Bestil de rigtige dæk online


Hos GoodGrip finder du dæk og fælge til super priser

Hos Skruvat finder du også billige og gode dæk.

Når man køber dæk online skal man naturligvis være opmærksom på at man får bestilt de dæk og fælge der passer til ens bil. Dvs. man skal selv undersøge hvilke dæk der allerede sidder på bilen (dækkenes dimensioner) og så kan man vha. af denne information finde de helt rigtige dæk og fælge. Så inden du begynder at søge dæk online, så hav dimensionerne til netop din bil klar.Hvordan finder jeg dækkenes dimensioner?

Hvis du ved at bilen allerede har dæk med de rigtige dimensioner på, så kan du aflæse disse på dækkene. Eksempel på en dækdimension:
På dækket står der 3 tal, kunne se fx sådan ud: 225/45x18, og tallene skal læses:
  • 225 er dækkets bredde i mm.
  • 45 er dækkets profilhøjde i mm (altså afstanden fra fælg til dækmønster).
  • 18 er størrelsen på hullet hvor fælgen sidder i tommer, altså fælgstørrelse.
Kan du ikke finde dækdimensionerne, ved du fx at de dæk du har på bilen lige nu har korrekte dimensioner, så kan du prøve at se i bilens manual eller søg på nettet efter dækdimensioner der passer til din bil, søg efter dækdimensioner der passer til netop din bils mærke, model og årgang.
Et par danske online dæk forhandlere, hvor du typisk kan søge efter netop de dækdimensioner der passer din bil:  Dæk og fælge - mænd og dæk
Sitemap, copyright 2010, Om Daek-og-faelge.dk, Persondatapolitik